Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19 februari 2019


The same Mother

We're all from the same Mother,
but we can't shake hands.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-03-08 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP