Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Om milda vindar ..

Den vind som sveper
så mild och len
Är den vind jag vill
för all tid ska få råda

Inte den giriga och snåla
Som fryser till is i märg
och ben

Trots våra varma kläder

Det är om det
Och inget annat

Jag med tillförsikt beder




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-09 10:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag hoppas denna milda vind
sakta smeker din kind
och för alltid torkar dina tårar bort
så det blir ljuvligt varmt och torrt

2022-03-10

    Lena Staaf VIP
Tänker att din dikt handlar både om önskan om ljumma vindar i väderleken och vänlighet och generositet mellan människor.
2022-03-09

  ULJO
Bara det är goda vindar så.
2022-03-09

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text, varav hjärtat är fullt, skriver pennan .
2022-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Milda vindar ser vi fram emot.

2022-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP