Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslös

Jag rider på gränsen
till medvetenhet
och doppar min fot
i det gränslösa

Jag vilar i livet
som utgör en bädd
där kroppen löses
från tankarnas dans

Jag svävar på bädden
i lycksalighet
där jag famnas
av kärlekens under

Gott är att vara
den jag verkligen är
bortom och innan
mitt jag




Fri vers av Mats VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-12 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP