Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Historia vi har skrivit

Ser på hur vår värld har blivit.
Två läger som har fördrivit
sina egna med eskort.
Allt det goda har försvunnit.
Undrar över vad vi vunnit
när vi gjort det till en sport.

Den historia vi har skrivit
när vi över lik har klivit,
kommer aldrig glömmas bort.
Hat vi sökt och hat vi funnit...
Ser på allting vi har hunnit
i ett liv som är så kort.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-03-12 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP