Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13 mars 2022


Hafez måne rodnar även över Sverige

Månen glöder
av solens kärlek
under hela dygnet,

men blottar först
sin fulla rodnad
när själva solen
låter månen
visa natten
hela sitt
lysande
ansikte.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-15 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP