Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krymp cyberrymd

 

Är det förmätet

att önska sig frihet på nätet?

 

ångestladdat

med öppen debatt

antagligen en foliehatt

explosion av desillusion

sprids som en löpeld

löpsedel har bråda dagar

sällan sanning man jagar

 

finkamma, förbanna

hackare, belackare

smädare, förrädare

på med

fact checkers och städare

verbal arsenal

Spam

Spam

Spam

bacon och ägg

cementvägg

facebookfinka för extra flinka

20, 60, 90 dagar

sajt syr ihop egna lagar

avskärmad bakom skärmen

ödet

längst ner i flödet

 

auktoritär aggression

absolut 0

zero

nada reaktion

i de liknöjdas skara

får det vara

krymp cyberrymd

en meter

det nya normala för eter




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-15 02:00



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
bra skriftat
det vi har mellan oss och inom oss följer med till nätet
jag minns hur förbannad jag blev när datorvärlden var helt ny för mig och jag fick höra om virus och spam och nättroll - nej till dator var min första reaktion (haha)
jaja -
vänlighet anbefalles - fred - frid
(men hur?)
2022-03-17
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP