Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett år med fiskar

svårast är att börja, lättast är

det som fanns och som aldrig kände luft

hette musik i förnamn och hade akvarium på sitt rum

urtida spökfiskar, handen höll om min mun

ner under ytan till riket

vattnet bar talande läppar

hennes hår och lår i skalet

och vi som prövade en gång

en torr kyss bakom en tapet

och mormor som skrek




Fri vers (Fri form) av matildalodjuret
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-15 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matildalodjuret
matildalodjuret