Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom Sexiga Korten

Jag visste att det skulle hända ikväll. Om det inte gjorde det skulle jag nog behöva döda mig själv, för det här var den uppenbara chansen. Hon satt framför mig med ett öppet allt. Öppna kort på bordet, öppen famn som man bara kan begravas i, finna ro. Även öppna ögon, stora, gröna. Vi satt tillsammans, ensamma i hennes Penthouse. Oslagbart.

’’Kan jag få mer vin?’’

Hon ryckte på axlarna och reste sig för att hämta mer. Jag log tyst. Från köket ropade hon och frågade om jag ville ha rött eller vitt. Rött, såklart.

’’Det märks att du är ung.’’

Ja, jag är ung. Ben som en fucking gasell, och det är nu mitt sex appeal peakar. Jag är en sån som lyser när jag har solbrillor på mig inomhus och får tungor att darra av spänning. Jag kan slicka på korten framför mig och få dom att glittra i guld.

Hon sätter sig igen och drar ett kort från högen. Nu glittrar hennes fingrar. Ur dom trillar ett hjärter ess ut på bordet, hon ger mig en upphöjd blick.




Fri vers av matildalodjuret
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-14 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matildalodjuret
matildalodjuret