Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig

nån surrar att det är dags att gå, luften är dödskall
jag stannar kvar, som du vet
när du står vid din plats
såklart jag inte går någonstans
men om du vill ha mig får du försöka
inget måste bli bra, jag sitter kvar
huden luktar stramt, som något jag skulle valt
vrid ditt huvud, klocka din tid med min
inget verkar komma i tid
inget verkar komma i tid
jag hinner aldrig fånga din tid
när du pratar så snabbt
och i din värld flyter hon så lätt
tyngdlösheten jag aldrig fick
det kommer en ny planet
ner för backen, ett klot jag rör vid
luktar smärta och brand
luktar strävt
som nån annans arm
i en annan sorg
väljer jag att gå
i en annan värld
väljer jag det andra
låt mig finnas, låt mig hitta det
låt mig lyckas
den här gången
plockar jag isär det






Fri vers (Fri form) av matildalodjuret
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-10-24 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matildalodjuret
matildalodjuret