Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens varande

Månljus och svarta moln

Kontraster om natten

Vinden vaggar livet till sömns

Medan en isvind letar sig

Uppför ryggraden 

Natten bär på mystik

Vi kan omfamnas av

Eller frukta




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-24 06:53



Bookmark and Share


  ULJO
Mardrömmar
2022-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP