Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då den är liten, är den långt ifrån fliten, som jag rimmade för doktorn en dag då jag var där, bara att hon mera skrev ut recept utöver att göra sin årliga roll för kroppens kontroll. Det är kul om en kan skriva just förklarande rim.


Helt litet om erotik III





Margaretha brukar säga
att det brukar ta sig väl
och fint ut i tanken,
kärleksfullt och medvetet ömt.

Men när det sedan bär mera av,
då är det precis som
att hela ens jag vill galoppera,
heller än att sätta av i trav.

Sådär beskriver hon gärna görandet
oavsett var det tar sig ut.
Hon blir som alldeles till sig i trasorna,
vad hon än tar sig för med.

Hon tror att det beror på att när hon vilar,
så vilar hon verkligen
och när hon 'är i gasen',
då släpper hon verkligen 'alla spärrar'.


(Spontanskriven text från i mars)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-07 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP