Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristalldrömmar

En isfjäril full av glittrande kristaller

Vill jag ska flyga fram i skymningen

Lysa upp i mörkret likt en regnbåge

För att sprida lite hopp och glädje

Till alla som med mörka känslor slåss

 

En fjäril lika vacker som snöstjärnorna

Det vill jag ska flyga till var och en

Av dem jag bryr mig om och håller av

Så att er sömn blir lugn och vilsam

Så era drömmar blir full av vackra ting

 

En fjäril som i sin skörhet

Står för omtanke och kärlek

Så mina önskningar och böner

Om att ni ska få ha det ritigt bra

Når fram till er i den stilla natten




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-01 06:50



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tack. Dina ord värmer djupt i hjärtat
2022-04-04

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om medmänsklighet.
2022-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP