Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG STÅR INTE MED UKRAINA

Tyck som mobben

för annars får du den på dej

Nazityskland

försöker ständigt att nå dej

Minns du plattan

Black Sabbath gav ut en gång?

Tyck som mobben

för annars blir världen trång

 

LARZ GUSTAFSSON 22/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2022-03-22 14:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbar kommentar!
Varma tack!
2022-03-22

  Koloristen
Du skall absolut ha rätt att uttrycka detta och mer därtill.

Det måste bli slut på inskränkandet av yttrandefriheten i detta sjuka land!

De verkliga förtryckarna är de som vill förbjuda andras åsiktsfrihet.
2022-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP