Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett farväl

Om jag viskar farväl

Till tystnaden

Kommer den försvinna ur mitt liv då

Jag menar den där tystnaden

Som förgör och skapar ångest

 

Inte den rogivande tystnaden

Den som ger frid i hjärtat

Och låter tankarna få plats

 

Om jag viskar farväl

Till tystnaden

Kommer den låta glädjen

Spira i mitt bröst då

 

Eller kommer den fortsätta 

Gnaga sönder mig vissa nätter

När tron på mitt egenvärde

Är som lägst

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-30 06:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en inre dialog att söka befrielse om tystnadens mörker i själ och hjärta.
2022-03-30

  ULJO
Som ett terapeutiskt samtal med själen.
2022-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP