Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara mig själv att skylla

Stoppar in mig själv i facket

För oviktigt material 

Låser omsorgsfullt 

Och kastar bort nyckeln 

 

Så där nu är mina känslor 

Inlåsta 

 

Ingen ska behöva se

Eller för den delen ta hand om 

Mig och mina svarta känslor 

 

Tårarna är inget som ska synas

Ingen ska behöva oroa sig mer

 

Utan endast glädje och leenden 

Finns kvar utanför facket

 

Och även om jag förintar 

Mig själv på kuppen

Ska ingen annan än jag själv 

Behöva ta hand om spillrorna 

När jag faller 

 

Tårarna är bara ännu ett bevis

På att jag inte är värd

Andras omtanke 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-28 06:49



Bookmark and Share


  Susen VIP
Stark text. Den berör
2022-03-28

  Marita Ohlquist VIP
En stark text som berör.
2022-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP