Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

torka dina tårar
ur askans mörka minnen

klä av dig taggtråden
som är virat
runt hjärtats minnen

sy ihop dina sår
som håller
dina ärrade minnen

våga leva
och skapa

nya minnen




Fri vers av P.H Hammar
Läst 109 gånger
Publicerad 2022-03-25 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P.H Hammar
P.H Hammar