Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flamman

släck aldrig elden
i de hjärtan
som brinner
om inte flamman
är skadlig
för den som
brinner




Fri vers (Fri form) av P.H Hammar
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-25 04:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P.H Hammar
P.H Hammar