Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pengarnas historia består det av pengar eller känslor.

 

 

Miljarder avsatta för en slumpartad illusion av att döda det blodiga förflutna och begrava historien, utan att tänka sig att många länder har köpt sig rätten till historier böckerna av andra länder.

Dina ättlingar över generationen med tabletten av föräldrarna av halsen? det står i skambrevet!

 Alkoholen drev bort soldaterna som från drickstunnor och ogräs i andra världskrigets galna grymhet.

Tre andra generationer är fortfarande ivriga att döda och offra barn, barnbarn, barnbarnsbarn födda av våldtagna mödrar i slutet av andra världskrigets fred.

   Sålunda föddes många barn mellan ryssar och tatarer, men när tatarerna drog sig tillbaka.

   En retirerande tatarisk soldat, spökar även efter tre generationers sorg grät av ilska, vissa bar korset med värdighet, andra med brutalt våld så att vi kan se vad är tvisten mellan Ukraina och Ryssland ett hat mot "släktingar" på kjolen.

 

Likaså föddes barn till Hitlers armé, "baby lebes"

de var tvungna att emigrera från Rumänien under kommunismen, det räckte att se någon med blå ögon att de spottades på gatan.

England har andra idéer om hostell som kallas Glebe barn co UK.

https://stirimedia.com/mesaj-scris-de-mana-de-zelenski-pentru-putin-trimis-prin-abramovici/

 War with Russia? Finland has a plan for that | Financial Times (ft.com)




Prosa (Kortnovell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-28 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP