Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Baserad på ett gammalt dagboksinlägg.


Tankar

Du fyllde hela mig
från hårtoppar till tånaglar
Varenda por i min kropp
var fylld med ett virus

(nu är jag frisk)

Teater varje dag
spela, det kan jag nog
Ett falskt leende till mor
ett spelar skratt till far

(och ute i publiken skrattar man)

Mitt liv är på gatan nu
och ränner hit och dit
fast snart blir jag överkörd
av mina egna tunga känslor

(jag vill inte leva såhär!)

Ibland har jag en känsla
att ingenting blir rätt
man vänder ut och in på allt
men det blir bara sämre

(hjälp mig...)




Fri vers av Jenny Jönsson
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-08-02 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jönsson
Jenny Jönsson