Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kassakön på ICA


Jag köade till kassan på ICA. Framför mig fanns ett yngre par. Jag tyckte mig känna igen den ena av dem som en av tiggarna som brukar sitta utanför affären. De hade handlat klart. De skulle just stoppa ner sina varor när tjejen kom på att de inte hade något att packa ner sina inköp i. Hon såg olycklig ut, tog en kasse och letade efter pengar för att betala den. Kassörskan sa "It's on me" två gånger. Tjejen tvekade. Sen anade jag lättnaden i luften . Hennes pengar hade inte räckt till påsen också. Jag blinkade bort några tårar.




Prosa (100-ordare) av Cikoria Blå VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-03-29 09:51



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Klart läsvärt stycke. Och kram till kassörskan.
2022-03-29

  alicja lappalainen VIP
Jag drunknar i floden av tårar!!!
2022-03-29

  Monica Lindgren
Jättefint! Man blir rörd!
2022-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP