Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en halv vecka

min bebis är en rymdsond. min nyfödda flicka föll över stan och exploderade i ett stjärnljus, tusen partiklar spretade sig i mörkret medan jag föll på mage över tvättmaskinen. pulvret föll ur dosan och spred sig som en sol över den nakna betongen. stadsljusen var utanför fönstret, glasen som bländades och sträckte sig i kedjor mellan byggnaderna. kaoset du skapat bara efter en halv vecka i livet. jag saknar allt som du är, min älskling. allt jag saknar, har du med dig till vartenda rum du träder in i.




Fri vers (Fri form) av matildalodjuret
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-29 18:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Själv anser jag att en text som denna är som en tavla i jämförelse, en sådan där tavla som gör något med ens egna sinnen och minnen. Ungefär som naiv konst. Själv kan jag inte precis favorisera en konst framför en annan. Isdans, curling eller ishockey, alla är de lätt iskalla.
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

matildalodjuret
matildalodjuret