Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets eviga sång

Stenar rullar

i havets takt

talar till varandra

viskar vågors musik,

böljande tång

dansande balett

Saltets

vita skum

lägrar sig

bygger upp

spolas bort

gång på gång

i havets eviga

sång




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-29 19:00



Bookmark and Share


  Margit Grell
Vackert i ljud och bild!
2022-04-01

  Hyonu
Målande bilder
för det inre
berör
burna på vågor
mot oändligheten

Tack.
2022-03-31

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader
2022-03-30

    Lena Staaf VIP
Havet som ständig inspiration. Fint!
2022-03-30

  Öknens Ros VIP
Havet, en alltid lika vacker syn.
2022-03-30

  ULJO
Vackert
2022-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP