Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ständiga tankar

 

Jag!

Är,

Sällsynt

 

Leende

Trygg

Stabil

 

Drömmande

Sällskapsökande

Familj byggande

 

Drömresande

Tidresande

Fast jagande

 

Varken har garderat mig högre än jag är




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2022-04-04 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP