Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Temat UTMANING: svarar inte på provokationer och utmaningar, eftersom imorgon det landet kan bli ett offer.


Havets besvärjelse i mungipan.

 

Den verkliga sanningen är vad vi ser?

Vi dömer bara efter nyheterna som ses på TV.

I dokumentsamlingen dök bilder upp på rumänsk tv, mycket våraktiga videor dyker upp, vilket inte är fallet nu.

Detta är inte ett krig, utan en massaker som begåtts av de som begick brott och många ryska soldater sköts av sina egna kamrater och av de som reste till Ukraina för att hjälpa till.

   Många återvände efter att ha insett att de hade skjutit mannen som ville fly.

   Efter ett eller två mord är du rädd att de kan identifieras.

Så många har återvänt till Sverige eller Rumänien. Naturligtvis slår inte deras familjer larm.

Denna resa var grymmare än ISIS.

Lite tveksamt!

Det finns filmer med rostiga tankar, med träd som bläddrar i blom det gröna gräset och allt händer nu när det fortfarande är kallt och sommaren inte har kommit, vi vet verkligen inte vad vi ska tro!

Zelinski säljs till amerikanerna ändå!

Du vet inte vad sanningen är och vad lögnen är, det är bra att försöka vara förnuftig, vi är i alla fall ganska inflytelserika under dessa två år av "pandemisk"

De skådespelarna är skådespelare att regissera.

Han regisserar faktiskt alltid!

Han talade i det rumänska parlamentet i går kväll, och folk var mycket upprörda över att Putin inte var inbjuden. Zelenski sa att 500 000 rumäner som bor i Ukraina kommer att få stöd, men döljer att rumäner i Ukraina inte vill komma till Rumänien trots att de erbjuds medborgarskap och inte ber honom om hans stöd.

Med tiden kommer sanningen fram, om du vill veta säkert är att den här mannen har provocerat och fortsätter att provocera, ännu värre försöker han genom lögner att locka till sig grannstater i sin konflikt.




Prosa (Kortnovell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-04-05 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP