Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagens Färger

Solsken och stilla sång

Borde fylla allas sinnen

Men mörker och hat

Har en tendens att ta över

 

Så le mot nästa person du möter

Fyll hjärtat med glädje och värme

Det ger så mycket mer tillbaka

Än avund och hårda ord

 

Ty glada miner gör dagen ljus

Omtanke om varandra

Färgar allt omkring dig i pastell

Medan hat endast ger mörker och svärta




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-07 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP