Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han spelade i tankarna

Han kramade om midjan, han höll fast;
Förväntade mig ingen inbjudan, blind berusad litteratur
Den natten gav han sina ögonbryn för att vara upprätt.
Välsignad i sina knäns svaghet
hennes hjärta slog
Öppna handflatorna i framtidens drömmar
ljög
Till lögnens regn som stjärnorna sprider sig till vinden
Vad han döljer i sin mentalitet, vars ursprung ligger i luften,
det var en film
Hans skägg var åklagarens mustaschmotstånd
arrogans sålde frihet
Han var den förste som bröt ryggraden innan apokalypsen
De skulle ha hittat honom där annars.
Men han bedrog den vackraste houri så gott han kunde.
Han ville fly från himlen, aldrig tidigare så här.
var inte chockad
Kasinot hade öppnat sig i hans sinne.
han höll på att förlora en drottning längsgående
Klimatet var åren då den förbjudna kärleken byggde på Majnun.
Vem vet vem som sov med hans kropp.
När han vill hitta sanningen igen, herren över houris
Observer kastade ett skott mot hans sida.
Mustaschen blödde!
"Du härmar", sa Fellini som sålde sitt humör
minuter
I tävlingen för livet var det bara houri som hade rösträtt.
Medan skägget i ögonen som järn blir arg
En dygd kom in i kapitulationens orgasmiska brunn
att ta sin tillflykt
Hon letade efter den första houri med sin medfödda nakenhet
Tänk om det finns en poet som gömmer sig på ön Houris?
Ja sa ormen som förebådade den första katastrofen som kom att tänka på.
Tänk om tjänsten till houris ligger i profetens princip?
Himlen skapar fyra timmar för varje man
Vad händer om livet houris är ryggraden?
Återfödelse varken herrar eller herrar smaragd
gör knytnävar
Om det finns en välgörenhetsorganisation, är de som betalar sin skatt i befolkningen.
Detta är rättvisa, kanske beklaga varje man med en spade på marken
som envist gräver lever
Vilket hjärta är baserat på denna dyrkan?
Houri lever i en dröm med sin oskuld
Hej, du lever fortfarande länge
Till och med primitiviteten i hans fiktion skriver scenen!




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-04-06 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP