Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLFÄLLIGHET




Med en Shoguns hunger
Med anledning av en pistol
Japans stränder sägs få ingen att gråta
På jakt efter en vildgåss uppståndelse,
Klimatet ger inte lugn
Till en persons ära
spända scenarier som inte passar pojkens väg
Det sägs att världsliga varor inte skriver ödet.
Med ögon mer genomskinliga än tyll
Hans skryt av kärlek förstör konsten
Medan det finns upplysta drömmar med slottslyktor
En Shoguns huvud får dig att somna
Upplever att leva i komfort
Dess arkitektur tämjer kärleken som pryder eleven
Medan det finns kommandon som lever med folkvisor
Öden som sover i filmer välkomnar elefanten
I overkliga fantasiernas land
Efeler vandrar från stad till stad
Brudar med skarpa ögon tar skydd i bön
Oöverstigliga civilisationer
Om min nyfikenhet kompenserar för min svaghet
Skapar lika kärlek
Var än en person börjar sin berättelse
I en värld av intriger vars mark trampas under fötterna
Han lämnar våren och får vintern att leva i Shoguns hav.
Låt dynastierna göra äktenskapen fruktbara
Händer som bär guld blir gamla i överflöd
Universum gör kommandot bra.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-07 14:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text som för mina tankar till Japan. Innehållsrikt med egen berättarröst.
2022-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP