Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husspindel

Husspindeln Hubert

Han bor i husets mörkaste hörn

Han spinner sina nät om natten

Han skrämmer barn var dag

En dag fastnade fel person i hans nät

Hon suckade tungt och sa

Nu blir det till att städa

Såhär kan vi inte längre ha det 

Hon drog fram sin vän snabeldraken

Och sedan förde hon ett himla liv

Nu är hörnet åter rent och fint

Inga barn är för Hubert rädda mer

Ty han åkte bums i snabeldraken

Så nu finns inte husspindeln Hubert mer




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-13 06:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande
om en spindel som en gång var
som upplevdes skrämmande
och inte längre finns kvar
2022-04-13

  ULJO
Synd om den spindeln
2022-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP