Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vild en i himlen


Jag är så trött jag har varit förälskad i ett sinne och en kropp. Det var inte samma kvinna. Vems själ ska jag falla i... Kanske händer inget i himmelriket. Jag tror jag en gång hälsade på, föll genom min säng i ett mörker. Vaknade i en stad som festade alla var sig själva unika men med en egen unik ton i änglarnas tenor. Jag var full och blind där jag tog mig genom folkhavet blev avsugen av en tjej - kunde inte förstå hur det gick till. Men allt flöt - jag var på drift, en vild en i himlen. Jag hade en liten döskalleapa i en påse. Min lott i jordelivet min själ nu bar. Jag vaknade i min säng förvirrad. Jag har aldrig känt mig så belåten som i mörkret jag föll på vägen dit. Var detta döden?




Prosa av Knark VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-12 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP