Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskpyntad stad

Påskfjädrar i vinden

De dansar omkring

Gula, gröna, lila, rosa och blå

En kvist ligger bruten på marken

Den har någon haft av

 

Påskpyntade krukor längs gatan

En påsklilja här

Och en bunt videkissar där

Fint vi vill ha det i staden

 

Men några kan inte förstå

Att det som inte är deras

De borde ifred i sin prakt få stå

 

Så jag fångar en vilsen fjäder

På min färd hem genom stan

Och sätter den i närmaste ris jag ser

Så den påskglädje åt någon nu ger




Bunden vers av Maria Sundelin VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-14 07:01



Bookmark and Share


  ULJO
Färgglatt och underbart
2022-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP