Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad påsk

Ett ägg fullt av glädje 

Ett ägg fullt av värme 

Ett ägg fullt av omtänksamhet 

Det vill jag jag skänka

Med en önskan om en riktigt glad påsk 

Var rädda om varandra jag ber

Ty det är med gemenskap 

Vi fyller världen med vackerhet 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-15 08:04



Bookmark and Share


  Bennysdotter soul and art
Bästa påsk äggen! Glad påsk! ??????
2022-04-15

  Susen VIP
Fint! Glad Påsk
2022-04-15

  Nanna X
Ett riktigt fint innehåll i det påskägget! Glad påsk till dig vännen!
2022-04-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Glad Påsk!
2022-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP