Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi tillhör varandra

Har ni glömt?
Vi är alla människor
och
vi tillhör varandra.

Gränser ritades.
Vi blev
kategoriserade,
separerade och
selekterade.

Vi och ni.
Oss och dem.
Har ni glömt?
Vi borde ha samma flagga.

Strecken på kartan,
har fått oss att glömma,
att vi
tillhör varandra.




Fri vers av laprimavera
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-16 16:55



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Ja dessa streck på kartan som utgör landgränser har ju spelat en oerhört stor roll genom historien, och om man zoomar ut lite och tänker efter så blir det ganska bisarrt!

En tänkvärd text du skrivit!
2022-04-19

  KamomillKillen VIP
Tyvärr har många glömt
Att vi
inte behöver en fana
För att minnas
Att vi är likadana
nog
2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

laprimavera
laprimavera