Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Kuriositetens skuggor


Revansch utan mening

En man utsätts för förtal

Av en kvinna som förtalar honom

Inför sina barn, för att vara helt tom i huvudet

Och för att vara en mycket konstig kille

Av En kvinna som är ute efter revansch

Hon Har sagt åt honom en gång i tiden

att aldrig lämna henne

Denna längtan efter tvåsamhet

Har irrationellt tagit över för förnuftet

Men Han valde att flytta till en annan stad

Med anledning av jobb

Han tyckte inte att de var ett par

Som hon hade trott och tyckt att de var

Hon söker upp honom 18 år senare

I en annan stad

Hon har inte kunnat glömma honom

Och frågar via ett e-post om de kan ta en lunch

Tillsammans någon dag

Hon skickar e-post till honom

Med bilder på andra kvinnor

För att försöka göra honom galen

Hon skickar hot om att avslöja honom

I hans privatliv till hans jobb

Om han inte betalar 6000 kr!?

Hon vet om att han lever ensamen numera

Hon åker 20 mil för att besöka honom

Hon har en pistol med sig i väskan

Och knackar på hans dörr opåannonserat

Men han var inte hemma!!!!

Och hon har åkt förgäves

Han har valt att inte anmäla henne

Och det förtal och hämndlystna revansch

Hon utsatt honom för

Han hade glömt bort henne 18 år senare

Och det blev en revansch utan mening

För åklagar och domstols ämbetet!

Kvinnan vänder hemåt till sina barn

Som fortfarande bor hemma

Med en känsla av bitterhet i hjärtat

Över att ha åstadkommit

En revansch utan mening

 

Taleptox Skrev

Den 20220416

<+>

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-16 18:56



Bookmark and Share


  Koloristen
Det finns en relationspandemi. Det borde finnas relationspass.

Relationer är ingen rättighet. Alla är inte lämpade för relationer.

Den som sitter fast i en falsk relation måste fly den omedelbart - för sitt livs skull.

2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP