Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAKNAD

NÄRHET

Förstår du min närhet
du som nu blivit stor
och lämnat far och mor

Förstår du min närhet
min ensamma vän
jag ser dig med huvudet
böjt vid läslampans sken

kom mitt vänskaps brev
aldrig fram lilla barn
min säng blev kall
och fylldes av sorg

Bosse 18 april 2022.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-04-18 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten