Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDJUSTERAD VISION

Om ett samhälle har gått in i en vision, det vill säga ett spel, kommer det att pågå till slutet, de gör det inte för välgörenhet. De gör detta för att inte förstöra visionen de befinner sig i, och uthärda den, och när visionens tid tar slut spikar de den mest kända mannen i hans öra.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Inom politikens rike säger man tjänst åt arbetshästen, de säger att vi finns för att tjäna vårt folk eller så kommer vi för att tjäna. Vårt folk, som har ett klart svar, förstår omedelbart detta och säg inte, vän, du har ingen förnuft, varför kommer du att tjäna mig, skulle det inte vara bättre om du gör ditt jobb tills du tjänar?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
De som minns i öknen att de slösade bort det liv de tog genom att stå i kö i miljontals år, antingen för sig själva eller genom att träda i andras tjänst, säger: "Om vår Herre bara ville ge oss en ny möjlighet." Herren kommer utan tvekan att ge dem en ny chans, men vem vet när.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
När en person eller ett samhälle väl blir galen betyder det att de har tagit sig in på den oändliga vägen.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Jägaren tränar örnen och rider den på räven. Här kommer räven aldrig att klara av örnen om han inte förstår jägarens spel. För det finns en osynlig överensstämmelse mellan örnen och jägaren, och jägaren leder örnen. Men det mänskliga sinnet måste gå längre än så.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
När epidemin kommer till ett land kommer du att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder och agera lugnt som om processen kommer att ta lång tid. Om du vill skynda dig och försöka blockera din väg och bli en hjälte, den här gången tar han dig.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
En armé av sycophants samlas runt en otålig ledare först eftersom det är de som mycket väl känner till deras ledares svagheter. Medan ledaren kämpar, gasar och underminerar denna armé av sykofanter ständigt ledaren. En omöjlig grop öppnar sig framför ledaren som inte kan läsa detta.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Varför börjar de som verkar vara modigast, när de konfronteras med sina verkliga rivaler, att krypa ner på marken och omedelbart ångra vad de har gjort och ber om förlåtelse? Faktum är att de inte var modiga, de tänkte på sig själva som modiga på grund av den position de innehade av intriger bland folkmassorna.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
En som går till en öken
vatten som han designade i sin fantasi
i en domarsäte
vattnet han vill ha
söker visdom.













Prosa av Orion93 VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-04-18 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP