Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dirigent





Jag är på en fest innan världen kommit till; vi sätter igång musiken - mina rörelser filmas, mer tuppgång än dans, jag struttar runt med en cigarr i munnen. De ofödda håller om mig ur en oförklarlig lucka inuti. Jag sjunker längre och längre in i den köttiga rymden - dirigenten spänner upp själen i taktpinnen slungar i väg. Världen föds.




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-04-19 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP