Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Och så morgonen,
hur den så tyst slår ut
med sina vingar,
som för att lyfta
Allt den lämnar efter sig
för att skapa en dag
och hur den alltid
kommer tillbaka
Den är medlaren
mellan natt och dag
som med ömma toner
skingrar allt mörker




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 109 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-04-20 06:14



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Morgonen är ofta underbar, särskilt på sommarhalvåret!

Väldigt fin dikt! så väl beskrivet!
2022-04-20

  Sparvögat VIP
Så vackert du tecknar morgonens gryning…
2022-04-20

  Gunnar Hilén VIP
Gryningen ! Bron mellan mörkret och ljuset. Jag vet. Den är underbar.
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta