Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra sidan





Jag är berusad alla världens människor trycker sina armar utåt ur mig
klämmer rymdens bröstvårtor

Jag äter gräddpraliner
Kysser en gammal kvinna
Som jobbar inuti
Virveln
Man ser hennes hund vandra uppför branten

Som en pil efter ljuset cyklar Jesus genom staden
-
Hans själ är inuti henne




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-04-20 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP