Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat… sången som en hyllning till rådjuren


Meningsljus

Refräng: Ljusare tider i dag finna; Nåd
Ljuvare tider idag ta in på råd …..
lära hur sköta om sig lyssna in sin väg
Ljuvaste våren
kvitter ljuvligt rådjurs paret för sin närd

I centrum glädje toner menings ljus hur än känns;
Så mycket lättare vandra när i ljuset existens
Försöker fånga nuets stunder trivselstunderna intar
Om tomhet, ljus, där livet ett under i meningsstrålarna här i dag
*
grundtext från 2007…
gjorde om texten för rådjuren vid fågelbordet

Copyright Glitträ




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Glitträ VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-20 09:14



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Sprudlande, man blir glad av det här.
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP