Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Morgonstund


Varje ny morgon en gåva
så egensinnig och unik
För ingen ny morgon
syns den andra lik

Men ändå så värd att
ta vara på
Då allting åter väcks till liv
ur varje fågels särskilda sång
Och var blommas vidöppna
kalk

En morgon då man känner sig
lyckligt lottad
Och faktiskt tycker sig vara
given nästan allt







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-23 07:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Varje ny dag är en glädje
2022-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Då är man rik.
2022-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP