Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina bröder

 

 

Då backarna få färg och fägring
grönska spira på ännu naken gren
solstrålar smeka undan vinterkyla
Mina tankar är hos er

Då morgonen ännu är kylig
vindarna för med sig doft av förnyelse
stegen känns lätta över rot och sten
Mina tankar är hos er

Ni svårt tungsinta
förutan kraft och hopp
I mitt hjärtas trädgård för er är planterat
hoppets, glädjens och livfullhetens minnesträd
Därunder vilar jag bland tankar hos er















 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Hanssen
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-04-24 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen