Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19 april 2022


Vandringsstigen

Vissa morgnar vaknar jag
av att jag viskar ord till mig själv.

Denna morgon var en sådan morgon
och jag hörde mig själva säga:

"Vandringsstigen ekar
av Guds fotspår i mig."




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-04-26 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP