Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19 april 2022


Hafez druckna åsna

Åsnan blev full
och vilsen i himlen.

Tanken är
en ständig turist
som vill röra
och köpa nya ting

för att sedan sutta
saken i en välfylld låda.

Till slut
påminns åsnan om
att det är Jag
som visar honom
vägen hem.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-04-26 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP