Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20 april 2022


Vi delar upp Gud

Vi delar upp Gud
i allt vi ser
och glömmer sedan
att allt vi ser
är Gud.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-04-26 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP