Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Till björkars sus och fåglars sång

Sälgen blommar igen
och lena tassarna på den

Fastän vinden är kall
Finns hoppet där ännu
om den tilltagande vår
som är på väg

Liksom sommaren
som närmar sig
med allt större steg

Men innan den är här
Ska jag samla de tecken jag ser
De gula små solar
som i dikesrenen ler

Och i vitsippsbackens
rena vita magi
Vill jag drömma mig bort
en stund

Till björkars sus och fåglars sång




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-27 09:03



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackra ord om att se och följa de små vårtecknen.
2022-04-27

  Kungskobran VIP
Att vila i vitsippebacken och titta upp på himmelen genom björkens grenar låter underbart
2022-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tankar och känslor i vårens tid.
2022-04-27

  Sparvögat VIP
Så vackert till vårens slöja…
2022-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP