Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det oändliga

Precis när tonerna på himmelen skiftar

Är det som svårast att veta

Om det är morgon eller kväll

 

Ty i det brinnande orange och dunkla blå

Bor alla osynliga väsen

Dansar älvorna som mest 

 

Så se på dunkeltimmans trolska ljus 

Och ta in hur mycket vi fortfarande 

Inte kan förklara fullt ut 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-02 06:28



Bookmark and Share


  Cortexett
Stilla och fin!
2022-05-04

  Susen VIP
En trolsk stämning i dina ord. Vackert
2022-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Det vilar en magisk stämning i din fina text.
2022-05-02

    ej medlem längre
Tufft att vakna och inte veta
2022-05-02

  Lottie Ålhed VIP
Mycket vackert!
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP