Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ljusgul blomma

En ensam blomma invid husväggen

Står och hukar i kyliga vindar

Ljusgul likt solen bakom dismoln

Ler den i sin milda prakt

Våren andas pånyttfödelse 

Men även stråk av stress 

Ty många vill hinna med

Allt de längtade efter under vintern 

Men jag vill hellre se på blomman 

Den som ensam invid väggen står 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-04 06:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag har slutat stressa, sätter mig vid väggen och njuter av blomman i lugn och ro.
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP