Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Äggskal

 

på molnkuddar de svävade

för hemplatsen hela nå

kurvorna togs oändligt sakta

inga svallvågor störa de små

klädda i simhud och sparkdräkt

gungade de i dyningar sakta

drömmande om havets buk

dem snart skulle se intakta

och med fjong i bena sina

språnget från bryggan tog

 

 

 

ha en bra dag älskade uggla <3

 skriven 8.55




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-05-03 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP