Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten lät inspirera sig av några lästa poeter här inne. Planeten Tellus blir på engelska 'Tell us', om en annan vill tala om fördel avstavning.


Några förfluga ord 2022 05 04





Det som nog hände igår
var att det vänder i år
vad som verkade vara ogräs

i en tocken där rabatt
visade sig bara som att
jorden vände sig som av en jordfräs




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-04 00:16



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Flotta rim och rimlig plot.
2022-05-04

  Monika A Mirsch VIP
gott: optimism i alla väder - tack!
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP