Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God morgon klokuggla


Naiva S-kvinnor

Kommer säga nej till Nato
en röst för alliansfrihet behövs
Det kan de försöka med
då de släpas ur källaren
och efteråt får ett dödande skott!
Sant den som aldrig levt ångesten
förstår den inte!

Jävla idioter
Diplomater blir nerskjutna
gravar så långt ögat når
Då vi vistas bland vargar
måste vi tala samma språk
för att överleva




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-05-04 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP